Selecteer een pagina

Normaal vertrek ik met mijn gezin vóór Kerst op skivakantie om heerlijk te genieten van de echte winter en weer op te laden voor het nieuwe jaar. Ooh, wat klink dat toch goed als ik het hier weer neerpen. Dit jaar kiezen we er sinds lange tijd voor om thuis te zijn met Kerst. En daarom hebben ik besloten er maar eens helemaal voor te gaan. Dus op zoek naar een échte kerstboom, en natuurlijk ga ik dan ook maar helemaal voor mijn outfit. Dit keer geen thermo-ondergoed, skikousen en een wollen trui, maar dé feest-outfit!

‘Glitter and Glamour’ op mijn manier.

Twee weken geleden vond ik een reden om eens voor mezelf te gaan shoppen. Ik ga heel graag winkelen met mijn klanten, maar het was voor mezelf al lang geleden.img_0844 Toen ik voor een ongepland ritje naar Oostende reed (waar ik eigenlijk niet zo blij mee was, omdat ik nog genoeg werk te doen had), dacht ik het nuttige maar aan het aangename te koppelen. Op een mooie zonnige, koude dag (… net als op skivakantie) veranderde ik mijn lichtelijk negatieve gedachten in een hele positieve #metime. Laptop mee, over de boulevard, genietend van het uitzicht over de zee (daar ergens in de verte was mijn ‘kapitein’ bezig op zijn schip)… Op weg naar een ontbijt in Cultuurcafe ‘De Grote Post’.  Daar deed ik het belangrijkste wat die dag op mijn lijstje stond en genoot van een heerlijk ontbijt en een kopje gemberthee (… uhm, eigenlijk 2). Dat was al genieten op zich.

… en dan meer me time

oostende_boutique_eng2_1024x1024Rechtstreeks naar één van mijn lievelingswinkels in Oostende, Lily. Een winkel in een zijstaatje, maar het is altijd één van mij eerste stops. Waarom? Ik wordt zo blij van die winkel. Naast de toffe stuks, accessoires, schoenen en leuke hebbedingetjes valt mij het meeste op dat Ellen en Hanne meer dan zomaar verkoopsters zijn. Ze creëren zo’n lekkere ‘comfortzone’ met mooie spullen, en dat maakt voor mij shoppen een feestje.

Terug maar mijn outfit dus. Ook al weet ik meestal waarnaar ik op zoek ben en wat wel en niet past, toch is het voor mij leuk om eens iets anders te proberen. Een beetje ‘out of the box denken’ hoor ik mezelf tegen sommige klanten zeggen. Door wat dingen uit te proberen verraste ik toch ook mezelf en vond ik eindelijk die coole leatherlook rok die ik zocht met een shiny zilveren shirt (die bij thuiskomst trouwens direct in de kast van mijn kieskeurige dochter verdween).

Ik koos ervoor om een rok met A-lijn en platte plooien te combineren met een shirt. Op het eerste gezicht qua combinatie en snit misschien wat klassiek. Maar door het gebruik van speciale stoffen, de leatherlook rok en de zilvercoating op mijn top: stoer maar vrouwelijk door het shiny en het licht roze in combinatie met mijn grijze lievelingspumps. Precies zo trek ik de persoonlijkheid uit mijn dagelijkse stijl door in mijn feest outfit. Stoer en vrouwelijk zoals ik wil zijn ook tijdens de feestdagen en het jaar 2017. Totaal een super feestelijke look en veel nieuwe mogelijkheden, met wat er al in mijn kast hangt daarna.

Let’s party

Be you!