Selecteer een pagina

Wat ervaringen uitwisselen toch een geweldig effect kan hebben op hoe je situaties verwerkt.

Dit weekend kwam ik er weer eens achter hoe belangrijk het is om elkaar live te ontmoeten.

Een vriendin van mij had een feestje met een thema. Omdat ik nieuwsgierig was naar het eindresultaat van de outfit die we samen hadden uitgezocht, reed ik langs om nog even te kijken hoe ze eruit zag. Heerlijk toch om haar zo te zien, helemaal stralend in haar jurk, zelfzeker in de spiegel kijkend “ wauw ben ik dat, dit voelt goed”. Tegen mijn klanten zeg ik dat vaak, als je dat gevoel met je outfit creëert, bij alles wat je draagt, dan heb je je stijl gevonden. Ik nam haar kinderen mee, zo kon ze genieten zonder te hoeven denken aan de babysit die afgelost moest worden en ze kon blijven slapen in de buurt van het feest als ze wilde. We hadden geen tijd afgesproken wanneer ze de kinderen op zou halen, “kijk maar hoe het loopt” zei ik. “Na zo’n feestje weet je het nooit.” Bij het het ontbijt vroeg 1 van haar kinderen “Wanneer denk je dat mama komt vandaag?” Mijn antwoord “Gokje net voor het eten, dan kan ze aanschuiven en hoeft ze niet te koken vandaag.” Waarop de ander zei. “Haha, ik denk dat je mama goed kent.”
Vroeger dan gedacht kreeg ik een berichtje “ik ben al onderweg”. Ik was een beetje verbaasd; ik zat er naast dit keer. Bij het binnenkomen vroeg ik enthousiast hoe het geweest was “Mijn outfit was super, leuke mensen gesproken, heerlijk gedanst.” Ik merkte dat dit niet het hele antwoord was. Eerst een kopje koffie, ik zei “vertel eens, ik ben benieuwd”. Ze zei; “toffe ervaring, wel een beetje moe, weinig geslapen.” Ik voelde dat er meer was. Moest ik het via sms aan haar gevraagd hebben zou ik tevreden zijn geweest met dit antwoord. Maar nu zag ik dat er iets niet klopte tussen wat ze uitstraalde en wat ze zei. Daarom begon ik, met hoe ik het ervaarde na zo’n feest en we raakten aan de praat over wat ze allemaal beleefd had. Heb je dat ook wel eens dat je een super avond hebt gehad? Ongestoord hebt kunnen genieten. Toch zijn er een aantal situaties die blijven hangen. Niet specifiek positief of negatief, maar ervaringen die je aan het denken zetten. Zo zat ze voor me. Door die ervaringen te delen en te praten over hoe anderen dat zien, kun je voor jezelf de belevingen vanuit een ander hoek bekijken en beschrijven. Dan gebeuren er geweldige dingen. Je leert uit situaties, komt weer bij jezelf door gevoelens niet te negeren en groeit door het delen vanuit die ervaringen.

Dit is voor mij ook de kracht van coaching, je hebt iemand met kennis in een bepaald vakgebied, maar ook ervaringen in dat zelfde vakgebied. 1+1 = 2, zou ik zeggen, als je vragen hebt en iemand heeft én de kennis én de ervaring, dan is het heel fijn om daarover te kunnen sparren, antwoord op je vragen te krijgen en nog meer extra informatie voor jou persoonlijk. Dit is ook waarom ik het stijlcafé bedacht. Praten over wat je uitstraalt, hoe je je outfit aanpast aan situaties of waar je kleren vindt die echt bij jouw persoonlijkheid passen en nog veel meer. Ik kan mijn kennis en ervaringen natuurlijk online delen, heel hip tegenwoordig, dat zal er best van komen voor die algemene vragen. Die vragen die voor iedereen belangrijk zijn. Maar zoals ik hierboven beschreef, met live contact kun je zoveel meer overbrengen, beantwoorden, persoonlijk gerichte informatie geven.

Daarom nodig ik je uit: Heb jij vragen over kleren, kleuren, uitstraling, persoonlijkheid, outfits voor verschillende situaties, etc. meld je dan nu aan voor het eerste live stijlcafé op autoloze zondag in Brugge. Er zijn maar 10 plaatsen aan mijn tafel. Kom jij aanschuiven tussen 14u30 en 15u30? Voor wie? Voor iedere ondernemende vrouw, die graag buitenkomt en in live contact ervaringen wil uitwisselen, vragen wil stellen of van mij een oplossing wil hebben voor dagelijkse situaties rond het uitstralen van je persoonlijke stijl. Stuur een mailtje naar info@2bu.be , met de vraag of situatie die je graag wilt bespreken en kom op uitnodiging naar mijn studio op zondag 17 september.

Be You!