Selecteer een pagina

Samen met mijn werkmaatje socialmedia fotograaf Elke Spinnewyn ben ik druk bezig een tof project in gang te zetten. Het idee: #projecthartverwarmend organiseren. Een project waar 30 dagen lang, 30 vrouwelijke onderneemsters een online-cadeau weg gaan geven. Super tof om daar samen mee bezig te zijn.

Concurrentie is iets waar ik geen bedreiging in zie. Ik geloof dat elke ondernemende vrouw die iets opzet vanuit haar passie, zo uniek is dat niemand dat kan dupliceren. Eigenheid is heel belangrijk en daarmee spreek je automatisch een eigen doelgroep aan, mensen die bij jou passen. Al ligt het voor velen toch gevoelig om je kennis en ideeën met een collega ondernemer te delen. Ik vind het leuk om als ondernemers van elkaar te leren, van elkaars vakgebied, elkaars creativiteit in ondernemen en eens een andere kijk op je zaak te horen.

De kracht van verbinden zorgt ervoor dat je sterker wordt.

December is de maand van de cadeautjes. Het is fijn om iets waardevols te kunnen geven en daar iemand een enorm plezier mee te doen. Een stukje van jouw kennis als geschenkje weggeven aan collega ondernemers, maar ook aan alle andere geïnteresseerden.

Van 19 december – 15 januari, zal er na inschrijving op de #projecthartverwarmend-pagina , iedere dag 1 hartverwarmend geschenkje in je mailbox verschijnen. Van 30 vrouwelijke ondernemers die we selecteerden. Geen spam, maar een bijzondere tip! Iets bijleren. Een e-book. Een inspirerende tekst. Een video.

Ik kijk al uit naar de eerste mail en jullie kunnen ook mijn bijdrage verwachten. Span-nend!

Be You!