Be You!
En kies voor comfortabel zichtbaar zijn met je eigen BusinessStijl.

Training

Ben jij die ondernemende vrouw, die weet wat ze wil? Wordt het tijd om het maximale uit jezelf en je onderneming wil halen? Maar gebeurt er iets met jou of je omgevingop het moment dat zichtbaarheid een rol gaat spelen?

Toch kun je niet anders dan jou missie in de wereld zetten en dus comfortabel worden met zichtbaar zijn.

Door elke ochtend zonder problemen je outfit aan kunnen passen aan de situatie en zo de vrouwlijke onderneemster in jou te ondersteunen.

Woordeloos overbrengen wat jij waard bent, zichtbaar te zijn en de juiste klanten aan te trekken.

Zorgeloos en comfortabel zijn met jezelf als marketing tool, vol zelfvertrouwen en op een naturelle manier jou expertise uitstralen,

zoals je echt bent.

Ervaar jij dat bij ondernemen

het zichtbaar worden

niet comfortabel voelt?

Voel jij het potentieel in jou,

maar vecht je met het lef om

zichtbaar te zijn?

Wil jij focus leggen op

wat jou het lef geeft

om je potentieel zichtbaar te maken?

Wil je dat iemand je ondersteunt bij;

Het overboord gooien van al je twijfels over je uitstraling

Elke dag weten hoe je het maximale uit je outfit kan halen en dus ook uit jezelf

Bij elk contact gewoon met een glimlach zelfverzekerd je passie zichtbaar maken.

On- en offline overkomen consistent overkomen op een manier die écht bij jou past.

Je unieke stijl ontwikkelen zonder gebonden te zijn aan mode of trends

Hoe je met kleuren een succesvolle mindset creëert en aankleed.

Een kast vol mogelijkheden creëert bij elke situatie

Weten wat je kunt besparen aan tijd en geld als shoppen momenteel nog een obstakel is.

Het koppelen van je persoonlijkheid en missie en dat effect op anderen overbrengen.

Onafhankelijk zijn van goed bedoelde adviezen thuis en in de winkel.

Het kan zo geweldig zijn als je werk maakt van zichtbaar je passie overbrengen!

In dit 4-maanden stijltraject leer je stap voor stap je eigen stijlplan schrijven. Door jezelf, jouw effect en daarmee jouw passie te stylen heb jij de kennis in huis om met Self-marketing jezelf zonder zorgen aan de wereld te laten zien. Succesvol te zijn, te werken met de mensen die jij wil aantrekken en te verdienen met wat jij het allerliefste doet.

MET KLEDING EN KLEUR, JE ZELFZEKER ZICHTBAAR MAKEN.

2.

Jouw effect

Hoe zien anderen jou echt? Is dat zoals je denkt dat ze jou zien? Hoe geeft je je uitstraling een boost tot op onweerstaanbaar niveau? Wat als de onzekerheid over wat je aantrekt tot het verleden behoort? Je geen zorgen meer hebt over hoe je overkomt op anderen.

Dan kun je gelijk beginnen en jouw ideeën met de wereld delen. Ze zien wat jij te bieden hebt. En niet door dat korte jurkje met een diep delcolleté. Gewoon door kleren en kleuren in jouw eigen kledingdtijl.

Effectief, helemaal jij!

4.

Jouw effect

Maar hoe ga je dit toepassen? Theoretisch lees je van alles, in elk tijdschrift, op tv, allerlei tips en inspiratie, leren over stijl, lijkt niet moeilijk te zijn toch ziet je jezelf ik de praktijk toch vaak struggelen. We gaan samen aan de slag om al deze theorie om te zetten een duidelijk stijlplan maken met praktische oplossingen op jouw persoonlijk van toepassing zijn. We gaan alles bundelen om er voor te zorgen dat jouw persoonlijkheid, jouw passie en jouw uitstraling op 1 lijn zitten. 

1.

Ken jezelf

Wie ben je? Waar sta je voor? Wat is jou passie? Met welke stijl haal je de maximale ik naar boven? Hoe zet je kleuren daarbij in? Wat staat het beste bij jouw lichaamsbouw? Waar past in dit plaatsje je levensstijl?

Dus geen hakken om achter 2 peuters aan te rennen, geen kokerrok voor als je met de fiets naar je werk gaat en geen gebreide trui als die altijd kleiner uit je wasmachine komt dan hij erin gaat.

Praktisch, helemaal jij!

3.

Style jouw ideeën

Als we hiernaar kijken komt de kleurenpsychologie sterk naar voren.

Of het nu gaat over de kleuren van je outfit … of in andere communicatie. 

Hoe ik zelf ervaren heb wat het effect van kleuren voor je mindset en uitstraling kan doen.

Het witte plafond waar ik een half jaar vanuit de zetel naar had liggen kijken was alles behalve inspirerend. Voor de pijn vonden de dokters geen passende diagnose. Ik ging zelf op zoek naar een oplossing. Wat ik ontdekte was het effect van kleur op mezelf en mijn omgeving en volgde daarover een opleiding. De meest voor de hand liggende tool was dan ook om het met kleding toe te passen. Het resultaat was dat ik met de juiste mensen in contact kwam er oplossingen ontstonden en de genezing steeds verder vooruitging. Vijf jaar geleden startte ik met die ervaring een eigen bedrijf. Het hokjes-denken wat ze daar leerde gooide ik over boord. Ze had al lang ervaren wat kleur met je doet als je kiest voor kleur die past bij jouw persoonlijkheid. Ik leerde mijn klanten, hoe je zonder woorden kunnen uitstralen wat je te zeggen hebt. Het effect van kleur ondersteunt daarbij jouw mindset. Het zorgt ervoor dat je de twijfel over hoe je overkomt op anderen achter je laat en comfortabel zichtbaar wordt zodat je zonder frustraties jezelf altijd en in elke situatie kunt laten zien.

Wil jij werk maken van je stijlkeuzes? Door met kleren en kleuren jouw omgeving aan te spreken met wat jij te bieden hebt?

In deze maatschappij waar in snel tempo de trends en hypes elkaar opvolgen, er veel te veel keuzes mogelijk zijn en iedereen afgaat op die eerste indruk, is het niet makkelijk om je staande te houden.

Wat als je heel eenvoudig invloed hebt op een eerste indruk die je geeft. Wat als je vat hebt op die split second. Hoe? Door te jezelf te laten zien en te communiceren met je outfit. met jouw natuulijke stijl en de kleuren die daarbij passen. Niet om mensen te misleiden maar gewoon om te laten zien wie je bent, of dat nu live of online is.

Geen make-over dus, hoe moet je dat dan de volgende dag zelf doen?

Niet uitgaan van dé trend van het moment, waarop kan je omgeving dan nog vertrouwen als je steeds verandert van uitstraling?

Je basisstijl laten zien is de sleutel, die kleedt jouw persoonlijkheid. En als daar een trend op aansluit is dat helemaal mooi, maar zeker niet noodzakelijk om er goed uit te zien.

Sille Brouwer

Stijlcoach bij 2BU

Waar ik echt behoefte aan had was met plezier en een goed gevoel voor mijn kleerkast staan, kleding zien waar ik blij van wordt en helemaal past bij wie ik ben. Dat je met kleding en kleur veel meer kan dan alleen jezelf mooi aankleden wist ik toen nog niet. Nu kies ik de kleuren en de stijl die mijn gevoel, intentie voor de dag en activiteiten ondersteunen. Sille liet mij tijdens het traject zien wat er allemaal nog meer mogelijk is met kleur en stijl en hoe ik met de kleerkast zoals die nu is, daar naartoe kan groeien. Stap voor stap mezelf zichtbaar maken zoals ik ben, in kleiding waar in ik me volledig om mijn gemak voel en die me zelfvertrouwen geeft. Dit ondersteunt mij ook in mijn job. Ik kies bewust voor bepaalde kleding, kleuren en stoffen afhankelijk van de situatie. Dat mijn zelfvertrouwen en zelfliefde gegroeid is, juist door die kleding te dragen die écht bij me past en me uitstraling geeft. Dat is wat anderen ook opvalt. De complimenten die ik nu krijg gaan over mijn uitstraling, niet meer specifiek over een kledingstuk. Ik word gezien in plaats van dat iemand mijn kleding mooi vindt. Wanneer je besluit dat je goed bent zoals je bent en je dat ook uit wilt stralen naar de mensen om je heen ben ik ervan overtuigd dat dit stijl-coachingstraject iedereen enorm helpt.
Vivian Van Bremen

Op het moment dat ik voor het traject van Sille ging, was ik net bevallen en zat ik niet meer op de juiste plaats met mijn vorige job, na onze eerste sessie voelde ik me al zo goed in mijn vel, dat ik solliciterende voor een andere job. En dat lukte!
het andere wat mij enorm is bijgebleven is dat ik voor mijn zwangerschap uren door de stad te slenteren om te shoppen. Erna was die tijd er niet meer voor. Dat vond ik ambetant, wat ik deed dat graag. Het was dus heel handig om te shoppen met iemand die goede feedback geeft en coacht in welke richting je het moet zoeken. Daardoor kon zelf weer veel effectiever shoppen en ben ik heel blij dat het effect van deze coaching niet alleen effect heeft gehad op mijn outfit.
Daphne Titeca

Outfits samenstellen vond ik echt een gedoe. Maar ik wist dat het een belangrijk deel van mijn professionaliteit en uitstraling zou ondersteunen. Ik wilde voor mijn kleerkast kunnen staan en me zonder te veel twijfel kunnen aankleden voor elke gelegenheid.Tijd besparen en blij worden van mijn eigen keuzes en combinaties. Nadat ik bij Sille in haar stijltraject stapte, liet ze me ontdekken wat echt bij mij paste, mijn eigen stijl, maar ze liet me vooral ook zien hoe ik dit ook zelf goed zou kunnen toepassen. Het resultaat was dat ik dat ik veel minder kleren heb, maar alle kleren die ik heb passen echt bij me en bij elkaar. Dus uiteindelijk was mijn investering ook zo terug verdient. Ik zie een kast vol mogelijkheden, dat maakt dat ik me goed in mijn vel voel en ik met de kleren die ik nu draag mijn persoonlijkheid ondersteun. Toegankelijk maar met pit, ideaal bij het uitvoeren van mijn job als zelfstandig trainer/coach.
Ann Verlinden

Het stijltraject

Het resultaat van de training: Voel je na 4 maanden volledig comfortabel en zelfzeker bij het zichtbaar zijn!

✔  Elke 3 weken kennisvideo’s

✔  Elke 3 weken werkbladen

✔  4 live coachingssessies

✔  Toegang tot het online-stijlcafé een besloten facebookgroep

✔  Persoonlijk support via Messenger of email

Het volgende stijltraject start op 8 februari

er zijn 10 plaatsen beschikbaar

Je investering hiervoor:

€ 1245,-

Met stijl gaan we dus aan de slag!

Wat ik zie als ik jouw ontmoet zijn mogelijkheden! In de vorm van praktische tools om jouw persoonlijkheid om te zetten in jouw stijl. Met mijn positieve, intuïtieve en objectieve kijk, zie ik snel de persoon achter de eerste indruk. Ik ga je die stijl laten zien. Als we dat maximale resultaat in beeld hebben, geef je niet alleen jezelf een boost, je laat ook je omgeving ervan profiteren.