Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden en Deelnemersvoorwaarden Membership

Algemene Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aan aanbiedingen tussen u en  Sille Brouwer – 2BU. (“ik”, “mij”, “mijn”) .

 

Artikel 1: Wijzigingen

Omdat ik mijn trajecten blijvend ontwikkel, ga je ermee akkoord dat er kleine wijzigingen door mij kunnen worden doorgevoerd tijdens dit traject, echter altijd met als enige doel om het waardevoller te maken voor jou als deelnemer.

 

Artikel 2: Betaling

Door ondertekening verklaar je de volledige betaling van de investering voor dit traject te voldoen. Je gaat ermee akkoord direct bij aanvang van het programma de eerste termijnbetaling te hebben voldaan dan wel het volledige bedrag als je ervoor gekozen hebt in één keer te betalen.

Je betalingsverplichting blijft bestaan, ook als je om welke reden dan ook één of meerdere van de offline of online coachings of groepsbijeenkomsten niet aanwezig kunt zijn. Ik reken op je en houd je afspraak of plaats vrij. Je geplande afspraken kun je enkel in uitzonderlijke gevallen van overmacht, tot 24 uur van te voren afzeggen om ze te verzetten. Je ontvangt geen terugbetaling wanneer blijkt dat het verzetten van een afspraak niet mogelijk blijkt binnen de looptijd van het traject. In dat geval vervalt je afspraak en kun je geen beroep doen op het recht dat deze opnieuw ingepland wordt. Ik ga er van uit dat je de deelname aan dit traject serieus neemt en prioriteit geeft aan de gemaakte afspraken boven andere activiteiten of verplichtingen. Voor mij heeft jouw afspraak met mij dat wel en wens ik jouw succes in dit traject en gun je hierin vooral dat je betrouwbaar voor jezelf bent. Indien jij tijdens het traject beslist om te stoppen, blijft je het volledige bedrag van het coachingstraject verschuldigd.

 

Artikel 3: Beëindiging door Sille Brouwer van 2BU.

Ik streef ernaar en doe er alles aan wat ik kan om jouw deelname aan dit traject tot een positieve ervaring te maken. Ik vraag je om met een positieve, respectvolle en betrokken houding deel te nemen in interactie met mij en je te houden aan dat waarvoor je deze algemene voorwaarden ondertekend. Wanneer ik van mening ben dat je die voorwaarden negeert of gedrag in mijn ogen deze positieve ervaring van jou en/of van mij belemmert, heb ik de mogelijkheid om deze overeenkomst eenzijdig te beëindigen. De betalingsverplichting blijft dan van kracht.

 

Artikel 4: privacy

Ik respecteer jouw privacy en de vertrouwelijkheid van de informatie, zowel over je persoonlijke situatie als over je bedrijf, plannen, marketingplannen en business ideeën, die je met mij deelt. Ik vraag je ook om vertrouwelijk en met respect om te gaan met de informatie die gedeeld wordt tijdens de bijeenkomsten en in de online communicatie.

 

Artikel 5: Auteursrechten

Op al het lesmateriaal dat tijdens het traject wordt gebruikt zitten auteursrechten, deze zijn eigendom van 2BU. Deze zijn enkel  bedoelt voor je persoonlijke doeleinden.

 

Artikel 6: Beeld- en geluidsmateriaal

Tijdens het coachingstraject kunnen er foto’s, video’s en geluidsfragmenten gemaakt worden. Door deze voorwaarden te ondertekenen geef je 2BU en/of Sille Brouwer het recht om deze  foto’s, video’s en geluidsfragmenten te gebruiken, bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden.

Artikel 7: resultaten disclaimer

Door je aanmelding aan dit traject begrijp je dat je er zelf verantwoordelijk voor je eigen resultaten en voortgang. Omdat je resultaten afhankelijk zijn van je eigen inzet, kan ik geen garantie geven dat je bedrijf en omzet zullen groeien of over elk ander gewenst resultaat dat je wenst te behalen. Ik hoop natuurlijk dat je vol enthousiasme aan de slag gaat en je inzet om het beste uit dit traject te halen. Ik geloof dat jij daartoe in staat bent. Ik zal mij inzetten om jou dat potentieel te laten benutten.

 

Artikel 6: Overmacht

Als door overmacht het coachingstraject niet door kan gaan zoals gepland, zorgt 2BU en/of Sille Brouwer voor een passend alternatief.

 

Op deze overeenkomst is enkel het Belgisch recht van toepassing.

Deelnemersvoorwaarden Membership

 

Om de kracht van verbinden, vertrouwen en veiligheid te bundelen en maximale waarde uit dit membership te halen, ga je door de eerste betaling akkoord met onderstaande deelnemers voorwaarden. 

Je gaat hierdoor ook akkoord met de algemene voorwaarden en privacy die van toepassing is op alle diensten die aangeboden worden door 2BU. Deze zijn vermeld op de website www.2bu.be en zullen ook in de bevestigingsmail meegestuurd worden.

Dit zorgt daarna voor een super fijne en positieve samenwerking van te kunnen maken.

 

Commitment 

Dit membership kan alleen maar werken als iedereen de kans krijgt om haar expertise te delen en feedback te ontvangen. Daarvoor committeer jij je aan een actieve bijdrage in de groep voor minimaal 12 maanden. Na dat jaar heb je de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. 

 

Geheimhouding

Een veilige omgeving om te delen, testen en finetunen waar jij in je bedrijf mee bezig bent, kan alleen bestaan als we aan elkaar beloven dat alles wat in deze groep gebeurt, ook binnen de groep zal blijven. We delen dus geen vertrouwelijke info, plannen en conversaties over andere en/of andermans bedrijf.

 

Open en eerlijk feedback en respect. 

We hebben allemaal een grote drive om te groeien. Daarbij is onze mindset belangrijk. Open en eerlijk delen en feedback geven en vragen lukt alleen als we respect hebben voor elkaar. We gunnen elkaar het proces. Meningen, emoties en ervaring mogen natuurlijk gedeeld worden, maar altijd oprecht en vanuit de visie dat iedereen de vrijheid heeft er mee te doen wat op dat moment nodig is. Behandel iedereen zoals je zelf graag behandelt wordt. Het zichtbaar maken van je ideeën kan best eens tegenvallen, laten we ook dan op een positieve manier naar deze uitdaging kijken. Vooruitgang zit in elke situatie maar niet in klagen en ongevraagde adviezen. Geef elkaar de ruimte en behoudt een positieve vibe.

 

Verstoring van de groep is verwijdering. 

Ik streef ernaar en doe er alles aan wat ik kan om jouw deelname aan dit membership tot een positieve ervaring te maken. Mocht ik om welke reden dan ook van mening zijn dat jou aanwezigheid in de groep, de veiligheid of het vertrouwen van mij of de anderen verstoord. Heb ik de mogelijkheid om je lidmaatschap eenzijdig te beëindigen. De betalingsverplichting blijft dan van kracht voor de lengte van je lidmaatschap tot en met 12 maanden.

 

 

Beeld- en geluidsmateriaal

Tijdens de live momenten kunnen er foto’s, video’s en geluidsfragmenten gemaakt worden. Door dit lidmaatschap aan te gaan geef je het recht om deze  foto’s, video’s en geluidsfragmenten te gebruiken, bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden van 2BU en/of Sille Brouwer.